English

Destinationmakers

Creative concepts for Regions and destinations

The experienced, all-round team of Destinationmakers provides you with expertise in marketing, communication and storytelling.

Are you looking for ways to promote your region, route or destination? We find ways, make plans and conceive creative ideas to put your destination in the spotlight.

By storytelling, Destinationmakers add meaning, content and value to your destination. We use hiking, biking and other active routes to highlight why a place is special, unique or different. It is the story that you will remember.

 

EVERYTHING COMES TO LIFE WITH A NARRATIVE

Every destination or route comes to life with information about its people, history or grand events. Destionationmakers helps clients find the most captivating and personal stories involving their routes and regions. That is where we make a difference. We add new understanding and valuable experience to the journey. And more joy for the visitor.

Actueel

Van Gogh in Drenthe

Van Gogh in Drenthe

Met de verbeeldingskracht van Van Gogh een meer impactvol verhaal vertellen: een marketingtool of een inspiratiebron? Met deze pakkende openingsslides op de #toerismetop vertelde Elizabeth Stoit hoe Marketing Drenthe het werk en de omzwervingen van...

Lees meer
TPT een route met een verhaal

TPT een route met een verhaal

Verhalen vertellen aan de hand van routes, hoe leuk is dat?
In Spanje kan je prima fietsen op de Vías Verdes maar hoe zit dat in de UK? Niet echt een voor de hand liggend fietsland. Wij houden van avontuur en namen de proef op de som met de Trans Pennine Trail, een coast to coast route van 350 kilometer dwars door Noord-Engeland. Een route met een mooi verhaal.

Lees meer
Een bewandelbaar landschap

Een bewandelbaar landschap

Op een van de mooiste winterdagen van het afgelopen jaar organiseerde Wandelnet een inspiratiesessie in Kamerik. Het thema van de dag was ‘werken aan een bewandelbaar landschap’. Omdat we als Destinationmakers actief zijn met opdrachten over fiets- en wandelroutes was het nuttig om deel te nemen aan deze inspiratiesessie. We zagen dat er veel werk verricht wordt voordat een wandelaar het pad op kan. Een paar hoogtepunten van deze dag.

Lees meer

Destinationmakers

Creative concepts for Regions and destinations