Aanbod

Waar kunnen we mee helpen

Samenwerken met Destinationmakers

Destinationmakers wil mensen inspireren om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Met ervaringen en verhalen creatief en motiverend verteld, opgetekend en in beeld gebracht.

Destinationmakers onderzoekt, adviseert en ontwikkelt middelen om wandel-, fiets- en andere actieve routes, regio’s, evenementen en locaties onder de aandacht te brengen van de verschillende doelgroepen. Kijk hieronder voor een greep uit de verschillende activiteiten.

 

Je kan ons benaderen voor:

Kwaliteitsimpuls

Advies, ontwerp en uitvoering van marketing- en communicatiemiddelen voor fiets- en wandelroutes.
→ zie ons project Noord-Hollandpad

Concepten ontwikkelen

Om een land of regio onder de aandacht van actieve bezoekers te brengen. Routes tot leven brengen op verschillende manieren en middelen.
→ zie ons project Vias Verdes

Marketingplannen

Onderzoek naar trends, de markt en formulering van een strategie om nieuwe concepten te bedenken en creatieve middelen in te zetten om aandacht te genereren.
→ zie ons project Spaarnwoude
→ zie ons project Haarlem Marketing

Verhalen zoeken en vertellen

Op zoek naar de essentie van de regio, de unieke en persoonlijke verhalen ophalen bij bewoners, kunstenaars, conservators of  boeren langs een route. Elk verhaal voegt iets nieuws toe.
→ zie onze activiteiten van het Limburg Magazine

Netwerken

Nieuwe samenwerkingen opzetten die een toevoeging betekenen voor de opdrachtgever en leiden tot een win-win.
→ zie ons project Business walk en talk

Kennis opdoen en delen

Samenwerken met studenten om steeds weer nieuwe ideeën te genereren door middel van gastcolleges en begeleiden van projecten.
→ zie ons project met BUAS

Projecten en thema's

Van idee tot uitvoering, inclusief aanvraag financiering, lancering van producten, social media, website en overall projectbeheer.
→ zie ons project Vrijheidswandeling bij Bevrijdingspop