Kleuren doen zoveel met de mens, daar wordt je toch vrolijk van?

Voor onze opdrachtgever het Noord-Hollandpad mocht ik afgelopen vrijdag de jaarlijkse seizoenwandeling organiseren, dit keer door de bloeiende bollen in de kop van Noord-Holland.

Met gedeputeerde Ilse Zaal en projectleiders Astrid Smit, Roy Oosterom en Anouk Admiraal hebben we een succesvolle wandeling voor 75 deelnemers georganiseerd langs de Helderse Duinen en het Mariëndal. Ambassadeur Mary Romar van camping Duinzoomhoeve werd speciaal in het zonnetje gezet vanwege haar tomeloze inzet voor de regio en het Noord-Hollandpad. Bovendien heeft ze de ANWB campingprijs van het jaar gewonnen voor kleine campings, wat aangeeft dat ze gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan.

Mooie opdracht die we elkaar jaar weer met veel liefde en energie uitvoeren voor de Provincie Noord-Holland.

→ Klik hier voor het persbericht

noordhollandpad #recreatienoordholland #noordholland #wandelen #denhelder #hollandbovenamsterdam

Recente berichten

TPT een route met een verhaal

TPT een route met een verhaal

Verhalen vertellen aan de hand van routes, hoe leuk is dat?
In Spanje kan je prima fietsen op de Vías Verdes maar hoe zit dat in de UK? Niet echt een voor de hand liggend fietsland. Wij houden van avontuur en namen de proef op de som met de Trans Pennine Trail, een coast to coast route van 350 kilometer dwars door Noord-Engeland. Een route met een mooi verhaal.

Lees meer
Een bewandelbaar landschap

Een bewandelbaar landschap

Op een van de mooiste winterdagen van het afgelopen jaar organiseerde Wandelnet een inspiratiesessie in Kamerik. Het thema van de dag was ‘werken aan een bewandelbaar landschap’. Omdat we als Destinationmakers actief zijn met opdrachten over fiets- en wandelroutes was het nuttig om deel te nemen aan deze inspiratiesessie. We zagen dat er veel werk verricht wordt voordat een wandelaar het pad op kan. Een paar hoogtepunten van deze dag.

Lees meer